Orrefors Kosta Boda AB

Allmänt

Uppdaterad

Webbplatsen www.orrefors.se och webbshopen på webbplatsen (gemensamt ”Webbplatsen”) tillhandahållas av Orrefors Kosta Boda AB (”vi”, ”oss” eller ”Orrefors”), org.nr 556519-1300, med adress Stora vägen 96, 365 43 Kosta, momsregistreringsnr SE556519130001.

De här allmänna villkoren (”Villkoren”) tillämpas på köp som konsumenter gör på Webbplatsen. Genom att besöka och/eller att göra en beställning på Webbplatsen bekräftar du att du gör ditt köp i egenskap av konsument samt accepterar och samtycker till innehållet i Villkoren. Försäkra dig om att du har läst igenom och förstått Villkoren innan du gör din beställning.

Vi förbehåller oss rätten att ändra Villkoren utan att meddela dig i förväg, genom att lägga upp nya Villkor på Webbplatsen. Den version av Villkoren som gäller för din beställning är den version som finns tillgänglig på Webbplatsen när du gör din beställning.

De här Villkoren begränsar inte dina lagstadgade rättigheter som konsument. Om du tillförsäkras mer långtgående rättigheter genom lag än vad som framgår av Villkoren, kan du alltid använda dig av dina lagstadgade rättigheter.

Guide taggad med: allmänt köpvillkor
warning Created with Sketch.