Orrefors Kosta Boda AB

Beställning och betalning

Uppdaterad

Du måste vara minst 18 år och konsument (dvs. inte ett bolag eller en återförsäljare) för att få handla på Webbplatsen. När du lägger en order kommer du att få ett e-postmeddelande som bekräftar att vi tagit emot din beställning. E-postmeddelandet bekräftar bara att vi har tagit emot din beställning och är inte ett godkännande av din beställning. Själva köpeavtalet ingås först när din betalning har godkänts, din beställning har administrerats och vi skickar en beställningsbekräftelse till dig med e-post.

Vi förbehåller oss rätten att inte godkänna din beställning, oavsett anledning. Vi förbehåller oss också rätten att annullera en godkänd beställning om varan du har beställt inte finns i lager dina fakturauppgifter är felaktiga, vi inte kan leverera till den angivna leveransadressen det har angetts fel pris för varan på Webbplatsen vi har anledning att misstänka bedrägeri, du är under 18 år eller till följd av Force Majeure-händelse (se nedan).

Om vi nekar eller annullerar din beställning så kommer vi att kontakta dig och, om möjligt, göra vårt bästa för att hitta en alternativ lösning.

När du lagt din order och den accepterats i våra system har vi tekniska svårigheter att annullera eller ändra din order. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig på bästa sätt men vårt förhållningssätt är att du som sista utväg får ta emot din order och skicka tillbaka den i retur igen.

Vi erbjuder säker betalning genom krypterade betalningslösningar som tillhandahålls av Adyen och Swish. Vilka betalningsmetoder som finns tillgängliga kan variera beroende från tid till annan.

Guide taggad med: köpvillkor
warning Created with Sketch.